Kategoriarkiv: Övrigt

Seglarskolan Kaparna

I samarbete med Business to Heritage, ett projekt som drivs av Lysekils Kommun, EU samt några fler aktörer, har ett stort arbete gjorts för att lyfta historien om Skagerraks kapare. Enkelt uttryckt var kaparna sjörövare som plundrade fiendeländers fartyg med tillåtelse från kungen.

Detta resulterar i en utställning riktad mot barn i Lysekil under sommaren 2014. En del i detta är en tredagars seglarskola för barn där de får prova på bland annat segling under ledning av LSSG- Lysekils seglingssällskap Gullmar. Till detta har jag tagit fram en folder och t-shirts.

LSSG-folder

 

LSSG-tshirt

Surt sa räven

Ja såhär kan det gå ibland. Jag ritade ett mönster innan jul som var tänkt att säljas till en kund. Jag blev nöjd med mönstret och kände att det hade potential men av någon anledning blev det liggande i hyllan.

repmönster

Det var det fler som tyckte att det mönstret hade potential….

repmönster ikea

…för detta hittade jag på IKEA härom dagen.

Det finns flera sätt att se på detta men jag väljer att se det som att jag känner vart vindarna blåser men borde bli bättre på att sälja helt enkelt för det är inte första gången detta händer.

IKEAs formgivare med så god smak heter Helena Gyllensvärd.

(Bilden lånad från IKEAs hemsida)

Hemlighetsmakeriet

Framtagning av logotype samt nyckelfärger.

Hemlighetsmakeriet är ett nystartat företag i Göteborg som erbjuder överraskningsevent.

hemlighetsmakeriet

 

hemlighetsmakeriet2

Studio Macaroni

Framtagning av logotype.

Studio Macaroni är ett nystartat företag i Malmö, verksamheten består av familjefotografering i studio, hem och utemiljö.

studio-macaroni2

studio-macaroni